Opdrachtgevers over Anne

“Als projectmanager van de IT-integratie van een grote bedrijfsovername in België heeft Anne voor mij gewerkt in de rol projectsupport. Ze heeft zich in korte tijd ingewerkt in het project en snel kennis opgedaan over de projectdeliverables en de 20 direct betrokken projectleden. Anne heeft een belangrijke rol vervult in het bewaken van de voortgang, signaleren van vertraging en voorbereiden van stuurgroeprapportages. Tevens heeft ze het projectdossier opgezet en beheerd. Ik heb Anne deze periode leren kennen als een enthousiaste en betrokken medewerker met goede kennis over projectmanagement (mn PrinceII). Ze stelt zich open op en weet snel aansluiting te vinden bij anderen.” juni 2012.

Gansewinkel Groep
Projectmanager, Ron Rooijakkers over Anne als Projectsupport in 2011:

Anne is een hardwerkende vrouw, iemand met drive en ambitie. Ze is open in communicatie en kan alle dagelijkse en voorkomende zaken in het project goed regelen en organiseren. Anne vind het leuk om direct contact te leggen met mensen in de organisatie om informatie op te halen en te sparren over proces en gewenste projectresultaten. Anne kan goed schakelen op inhoud. Dit blijkt ook uit hoe ze op juiste wijze blijft doorvragen bij specialisten en de verkregen informatie vervolgens inbrengt in het project en vertaalt naar projectrisico’s en kwaliteit. Anne is meest op haar plek in een team met goede samenwerking en sfeer.

Rjkswaterstaat
Ing. J. (Jacqueline) te Lindert (Omgevingsmanager, project A12 Lunetten-Veenendaal) over Anne (Projectleider Omgevingsmanagement 2010):
man-with-flower