Over Anne

Anne van Nijf

Sinds 2011 werk ik als zelfstandig projectleider, adviseur of omgevingsmanager  voor bedrijven die zich manifesteren in duurzaamheid en in ruimtelijke projecten. Met ruime ervaring als projectleider en omgevingsmanager bij overheden, combineer ik de 2 dingen die ik leuk vind en goed in ben in mijn eigen bedrijf. Twee doelen ogenschijnlijk verschillend toch beide een onlosmakelijk deel van mijzelf!‘Groen’ refereert aan de omgeving zoals ik haar het liefste zie, groen dus en aan mijn passie voor tuinen, aan de natuur tijdens het fietsen, het wandelen en het reizen. De projecten waar ik aan werk zijn onderdeel van het Nederlandse landschap.


Daarnaast deel ik mijn planten en tuinkennis met tuineigenaren die meer grip op hun tuin willen. Dit doe ik als coach bij het onderhoud, een ontwerp of een aanleg van een tuin. Lees verder bij: Tuinadvies.‘Blauw’ gaat over een van mijn vaardigheden, namelijk organiseren en overzicht maken in projectteams en het structureren van informatiestromen. GroenBlauw biedt heel praktisch projectmanagement, met de voeten in de klei dus en in het werkveld Omgevingsmanagement. Lees verder bij: omgevingsmanagement.

 

 

 

 

 

adviseur natuur en hoogwaterveiligheid,

Anne van Nijf, Jij verbond kustlijnzorg, team omgevingsmanagement en het heeft ons allemaal veel gebracht. overzicht pragmatisch samenwerken

Gert Woudenberg  ( Contractmanager RWS, Programma Kustlijnzorg) op LinkedIn, 2020:

Een essentieel onderdeel van dit team Teamwerk Anne werkt zorgvuldig en doortastend binnen een team met juiste instelling waar het teamwork voorop staat. 💪

 
Rijkswaterstaat, Ing. J. (Jacqueline) te Lindert (Omgevingsmanager, project A12 Lunetten-Veenendaal) over Anne (Projectleider Omgevingsmanagement 2010):

Anne is een hardwerkende vrouw, iemand met drive en ambitie. Ze is open in communicatie en kan alle dagelijkse en voorkomende zaken in het project goed regelen en organiseren. Anne vind het leuk om direct contact te leggen met mensen in de organisatie om informatie op te halen en te sparren over proces en gewenste projectresultaten. Anne kan goed schakelen op inhoud. Dit blijkt ook uit hoe ze op juiste wijze blijft doorvragen bij specialisten en de verkregen informatie vervolgens inbrengt in het project en vertaalt naar projectrisico’s en kwaliteit. Anne is meest op haar plek in een team met goede samenwerking en sfeer.

 
Gansewinkel Groep, Projectmanager, Ron Rooijakkers over Anne als Projectsupport in 2011:

“Als projectmanager van de IT-integratie van een grote bedrijfsovername in België heeft Anne voor mij gewerkt in de rol projectsupport. Ze heeft zich in korte tijd ingewerkt in het project en snel kennis opgedaan over de projectdeliverables en de 20 direct betrokken projectleden. Anne heeft een belangrijke rol vervult in het bewaken van de voortgang, signaleren van vertraging en voorbereiden van stuurgroeprapportages. Tevens heeft ze het projectdossier opgezet en beheerd. Ik heb Anne deze periode leren kennen als een enthousiaste en betrokken medewerker met goede kennis over projectmanagement (mn PrinceII). Ze stelt zich open op en weet snel aansluiting te vinden bij anderen.” juni 2012.